Van kleine tot grote activiteiten

Zaalverhuur

Dorpscentrum De Broeckhof-Haan beschikt over meerdere zalen met verschillende capaciteiten, geschikt voor een veelzijdigheid aan activiteiten. De zalen zijn geschikt voor groepen van 3 tot 300 personen. De prijzen varieren van €15,00 tot € 100,00 per dagdeel.

Extra faciliteiten

Tevens kunt u indien gewenst gebruik maken van diverse faciliteiten waaronder beamers, Wifi, projectieschermen/witte muren, geluidsinstallaties (boxen en microfoons), mobiele monitors, grote schermen, flipovers en whiteboards. Bekijk hieronder het overzicht van onze zalen.

Onze zalen

Zaal 1

Dit is de grootste zaal en biedt ruimte aan ongeveer 250 zitplaatsen of 400 staanplaatsen. De zaal is uitermate geschikt voor o.a. grote sport- of muziekevenementen.

Zaal 2

Deze zaal is onderdeel van de ‘grote’ zaal en kan worden gescheiden d.m.v. een scheidingswand. Hierdoor wordt een ruimte gecreëerd voor circa 75 zitplaatsen.

Zaal 3

Deze sfeervolle zaal biedt ruimte aan circa 50 zitplaatsen en is zeer geschikt voor een lopend buffet. 

Zaal 4

Deze zaal is vanwege zijn indeling en faceliteiten zeer geschikt als vergaderruimte. Hij biedt plek aan 15-20 personen.

Zaal 5

Onze biljartzaal beschikt over 2 professionele biljarttafels en wordt o.a. gebruikt door de biljartclub.

Zaal 6

Wilt u een samenzijn of meeting plannen in kleine kring? Dan is deze ruimte uitermate geschikt. Hij biedt ruimte aan 8 tot 10 personen.

Zaal 7

Deze ruimte is geschikt voor 5 a 6 personen en biedt u alle privacy. Dit kan erg handig zijn in combinatie met een evenement die in een van de grotere zalen plaatsvindt. 

De foyer

Moet u tijdens een evenement even wachten? Dan is het in onze foyer prima vertoeven onder het genot van een hapje en drankje. Er is een bar aanwezig.

Voor vragen of advies kunt u bellen met 0598-452291 of 06-20058172