Over ons

Foto: RTV Noord

Al sinds 1977 hét dorpscentrum in Zuidbroek.

Maatschappelijke en commerciële activiteiten

Al ruim 45 jaar geeft De Broeckhof onderdak aan het verenigingsleven en daarmee de mensen in Zuidbroek e.o.. Door z’n centrale ligging mag het met recht hét dorpscentrum in de regio worden genoemd. Naast het maatschappelijke aspect biedt De Broeckhof vele faciliteiten voor commerciële activiteiten zoals bruiloften, vergader- en dinerarrangementen.    

Goede keuken

Dankzij de ervaren beheerders beschikt De Broeckhof over een zeer goede keuken. Naast een lekkere kop koffie kan er dus ook een heerlijke lunch of diner worden bereid. Binnenkort zal er ook weer worden gestart met de complete en zeer betaalbare afhaalmenu’s.  

Beheerdersechtpaar Haan

Harry en Harma Haan zijn al decennia een begrip in de regio. Ze beheersen het horecavak tot in de puntjes. Na meerdere horecazaken te hebben gerund, startten ze op 1 januari 2002 als beheerders van dorpshuis De Menterne in Muntendam.  Per 1 september 2018 hebben ze hun werkzaamheden uitgebreid door het beheer op zich te nemen van dorpscentrum De Broeckhof in Zuidbroek. 

Van biljartclub tot bruiloft

Harry en Harma weten als geen ander hoe belangrijk een dorpscentrum is voor de gemeenschap. Van de lokale biljartclub tot gymnastiekuitvoering en van vergadering tot bruiloft, het kan en gebeurt er allemaal. En dat kan niet worden gemist.  

Positieve toekomst

Het beheerdersechtpaar ziet de toekomst positief tegemoet. ‘We hebben er zin in zetten er samen met de inwoners onze schouders onder’, aldus Harry en Harma.