Concert van internationaal trombonist Lito Fontana met muziekvereniging Oosterbroek

Uniek concert van internationaal trombonist Lito Fontana met muziekvereniging Oosterbroek op zondag 9 juni 2024 om 11.30 uur in de Broeckhof te Zuidbroek

 Tijdens dit speciale concert kunt u genieten van een gevarieerd programma waarin zowel Het talentorkest “de Oosterbroekies”, het harmonie orkest Oosterbroek en Lito Fontana zijn te beluisteren. Er wordt met name lichte herkenbare muziek gespeeld.

De roots van Lito Fontana liggen in Buenos Aires. Hij heeft een klassieke opleiding gevolgd aan het conservatorium Rossini in het Italiaanse Persaro. Hij is een van werelds meest getalenteerde Brass spelers. Zijn techniek en specifieke sound maken hem geliefd bij een breed publiek over de hele wereld.

Dit is een van de Ommelandconcerten die op zondag 9 juni plaatsvinden in Noord-Nederland in het kader van het muziekfestival Groningen Brass Experience (GBE). GBE is een 5-daags festival vol met muziek, gezelligheid en acts. Internationale en nationale artiesten zijn te zien tijdens concerten in SPOT/de Oosterpoort Groningen, DNK Assen en Huize Maas Groningen. Daarnaast zijn er diverse optredens van deze topartiesten in het centrum en in de wijken van Groningen. Op zondag zijn de Ommelandconcerten waaronder het concert van muziekvereniging Oosterbroek met Lito Fontana.

Het hele programma is te zien op www.groningenbrass.com/events

Muziekvereniging Oosterbroek vierde vorig jaar haar 45-jarig jubileum. Het harmonie-orkest is vorig jaar uitgebreid met talentorkest “de Oosterbroekies”. Dit is het bloeiende vervolgorkest van het Nieuw Talenten project, welke in oktober 2023 van start ging.

Laat deze kans niet aan u voorbij gaan en kom samen met ons genieten van

dit speciale concert. Entree is gratis!

Datum

jun 09 2024
Expired!

Tijd

11:30

Locatie

Dorpscentrum De Broeckhof Haan
W.A. Scholtenweg 18, 9636 BS Zuidbroek